Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Monday, December 15, 2008

Το φιλμ των εικόνων σοκ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ



Παρουσιάζουμε όλόκληρη τη σειρά των πολύκροτων φωτογραφιών που οδήγησαν στην απόλυση του φωτογράφου Κ. Τσιρώνη. H ηγεσία της αστυνομίας είχε δηλώσει ότι θα ξεκινούσε έρευνα. Αλλά κανείς δεν έχει ρωτήσει το φωτογράφο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Οπως είναι γνωστό οι φωτογραφίες είναι από τη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Σήμερα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο σύνολο τους. Βλέπουμε τον αστυνομικό να σκοπεύει κι ύστερα να ξαναβάζει το όπλο στη θήκη. Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, ο διευθυντής του "Ελεύθερου Τύπου" έστειλε εγκύκλιο στους συντάκτες της εφημερίδας στο οποίο λέει ότι ο Κ. Τσιρώνης απολύθηκε επιεδή διοχέτευσε τις φωτογραφίες σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο φωτογράφος αρνείται ότι ήταν η πηγή της διαρροής και επιμένει ότι επρόκειτο περί λογοκρισίας, από τη στιγμή που δε δημοσιεύθηκαν την επομένη μέρα παρ ότι ήταν παγκόσμια αποκλειστικότητα και είχαν αποκαλυπτικό περιεχόμενο. ΟΙ λεπτομέρειες της υπόθεσης στη διπλανή στήλη.



ΠΗΓΗ: http://www.tvxs.gr

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger