Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Wednesday, June 17, 2009

Η Κίνα απαίτησε οι καινούριοι Η/Υ να φέρουν spyware!

ΠΕΚΙΝΟ – Η Κίνα ανέγειρε νέο ζήτημα καθώς έδωσε σαφείς οδηγίες ώστε αρχής γενομένης της 1ης Ιουλίου 2009, όλοι οι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που θα πωλούνται στην χώρα να φέρουν εξειδικευμένο λογισμικό που θα φιλτράρει την πορνογραφία και άλλες πληροφορίες του Διαδικτύου, μη επιθυμητές από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Το λογισμικό αυτό θα πρέπει να παρέχει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να το ανανεώνει τακτικά με καινούριες λίστες που θα περιέχουν απαγορευμένες ιστοσελίδες του Διαδικτύου.

Τα μέτρα αυτά που δόθηκαν τον προηγούμενο μήνα στη δημοσιότητα, θεωρούνται πιο αυστηρά σε σχέση με αυτά που ήδη ισχύουν για το Διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Κίνα μπλοκάρει τακτικά ιστοσελίδες του Διαδικτύου που έχουν ως θέμα τους, τον Δαλάι Λάμα, τη σφαγή του 1989 των διαδηλωτών στην πλατεία Τιενανμέν και το κίνημα Falun Gong, που θεωρείται απαγορευμένο πνευματικό κίνημα.

 Διαβάστε περισότερα...

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger