Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Thursday, July 2, 2009

Πέμπτη, 2 Ιούλιος 2009

"o Michael Jackson έπασχε από λεύκη και ερυμαθώδη λύκο"


"...O michael Jackson έπασχε από λεύκη και ερυθηματώδη λύκο η οποία είναι μια αυτοάνοση νόσος που συχνότερα εμφανίζεται στους αφροαμερικανούς απ' ότι στους λευκούς και συνήθως όπως έχει παρατηρηθεί εμφανίζεται σε ανθρώπους που έχουν...


υποστεί σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική κακοποίηση και πάσχουν από οξεία κατάθλιψη και ψυχολογικά προβλήματα. Όταν πάσχεις από λύκο, το αμυντικό σύστημα του οργανισμού, παράγει παθολογικά αντισώματα τα οποία επιτίθενται εναντίον των ίδιων των οργάνων του ασθενούς. Μία μορφή λύκου είναι ο Discoid Λύκος ερυθηματώδης (DLE), ο οποίος έχει επιπτώσεις μόνο στο δέρμα. Το χαρακτηριστικό εξάνθημα που αναπτύσσεται στο πρόσωπο του πάσχοντος, μοιάζει με πεταλούδα αλλά κάνει συνολικά το πρόσωπο να μοιάζει με αυτό του λύκου. Τα σημάδια και τα συμπτώματα αυτού του τύπου Λύκου είναι αναφυλαξία δερμάτων και φολιδωτές πληγές που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό, και το στήθος.Πυρετός, αδυναμία, δυνατοί πόνοι στις αρθρώσεις, κόπωση ή απώλεια βάρους μπορούν να είναι μεταξύ των πρώτων συμπτωμάτων της πάθησης.Καθώς η νόσος εξελίσσεται σταδιακά, σε μία περίοδο εβδομάδων, μηνών ή ακόμα και ετών, στα προαναφερθέντα τυπικά συμπτώματα μπορεί να προστεθούν νέα, όπως αδιαθεσία, αρθραλγίες, αρθρίτιδα, επίμονη κεφαλαλγία, πόνος στα δάκτυλα και μελάνιασμα όταν εκτεθούν στο κρύο (σύνδρομο Raynaud), εξανθήματα, έλκη στο στόμα και φωτοευαισθησία, τριχόπτωση και νευρική ανορεξία.

Το ότι προσπαθούσε να να αλλάξει τη φύση του και να γίνει από μαύρος λευκός ή να μοιάζει με τη Λιζ τέιλορ ήταν μια τακτική που άφησε να αιωρείται μυστηριωδώς προκειμένου να παραμείνει εκκεντρικός στα μάτια των θαυμαστών του παρά ο τελειωμένος άρρωστος βασιλιάς της ποπ. Οι αισθητικές επεμβάσεις γινόντουσαν στα πλαίσια καλυτέρευσης του προσώπου απ' τις πληγές και αλλοιώσεις απ' την αρρώστεια και η ασπρίλα στις μεγάλες ποσότητες μακιγιάζ για να μη φαίνονται οι ουλές.Λέτε να του άρεσε το τελικό αποτέλεσμα του προσώπου του λίγο πριν πεθάνει ή μήπως δεν είχε λεφτά να πληρώσει καλό χειρούργο και τον έκαναν το τέρας που ήταν στο τέλος?
Το κάλυμμα του προσώπου του, το βαρύ ντύσιμο και η ομπρέλλα γίνονταν για την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο που είναι απαγορευτική για τον λύκο. Το κουρασμένο βάδισμά του, πολλές φορές υποβασταζόμενος ή με τη βοήθεια μπαστουνιού λόγω των προσβεβλημένων απ' την αρρώστεια αρθρώσεων. Η επιδείνωση της κατάστασής του οφείλονταν στην κακή διατροφή του, στην εξάρτησή του στα παυσίπονα, την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού του συστήματος σε συνδυασμό με την αδιαφορία της οικογένειάς του και των τσαρλατώνων γιατρών που'θελαν μόνο να τα παίρνουν.
Δεν καταλαβαίνω πόσο μας αρέσει στην Ελλάδα το κουτσομπολιό και η κακοήθεια, όταν όλα τα ξένα άρθρα θεωρούν δεδομένη την αρρώστιά του. Μέχρι που άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η φύση τον εκδικήθηκε για τις επεμβάσεις που έκανε να αλλάξει χρώμα.Ανοίξτε και κανένα ιατρικό βιβλίο, άσχετοι!
Ο Jackson ήξερε ότι θα πέθανε απλώς το επιτάχυνε με το λάθος τρόπος ζωής του, που για μένα ήταν ένας τρόπος αργής υποσηνείδητης αυτοκτονίας..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

1 comment:

  1. ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟ BIT BOX ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝΕ .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ! ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΙΤΟΝΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΟ Ο MICHAEL JACKSON ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!

    ReplyDelete

Powered By Blogger