Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Saturday, October 17, 2009

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΕΕΕΕ!!!!!!

Χειμώνιασε επιτέλους!
Το msn και το facebook ξαναγεμίσαν απο posts, η πόλη ξαναμπούκωσε, η κίνηση ξαναφούντωσε, οι ντουλάπες γέμισαν με μακρημάνικα και μπουφάν, κι εκείνα τα κακάσχημα μάλλινα που δεν έχουμε ιδέα γιατί τα αγοράσαμε αλλά για μέσα στο σπίτι είναι ότι πρέπει, τα blogs εχουν πάλι την τιμητική τους, εγώ επιτέλους έχω ξανά χρόνο για να γράφω στο blog, κι όλα πλέον δείχνουν να έχουν επιστρέψει στους κανονικούς, μη χύμα, ρυθμούς.

Οι πρώτες μέρες βέβαια που η μετάβαση ήταν αρκετά δύσκολη πέρασαν κι όλοι φαίνεται να έχουμε προσαρμοστεί! Το reset έγινε για τα καλά (για άλλους format).

Επιτέλους NO MORE HALKIDIKI!!! No more γκρίνια, no more γκαντεμιά!

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ζόρι για πολύ κόσμο! Και το τέλος του σήμανε πολλά καλά νέα για αρκετούς και πολύ θετική ενέργεια! Ενώ συνήθως έχουμε συνηθίσει για το αντίθετο!

Ξεκινάμε λοιπόν μετά το format να στήσουμε από την αρχή ένα φρέσκο "σύστημα"
το οποίο πρώτα απ΄όλα θα περιλαμβάνει ένα πιο ενεργό blog, αλλά και FUNKY FRESH INTERNET RADIO φρεσκοformaρισμένο και καλά στημένο από την αρχή.

Θα γίνουν πολλά και διάφορα σ΄αυτή την σαιζόν γιαυτό να είστε εδώ.
Σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος το internet radio, και λίγο αργότερα θα ξεκινήσουν και οι ζωντανές εκπομπές, με την δική σας live συμμετοχή.


Να είστε εδώ λοιπόν και...

KEEP IT FUNKY!

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger