Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Sunday, November 15, 2009

Παραθέτω την απάντηση μου στο post του MIkeius sto blog του
(http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/11/blog-post.html?showComment=1258293573060#c9125670045964927501)

DJ Radical said...

Χαζευα χθες το καινουργιo Grande Punto sto site της Fiat και δεν λεω γουσταρα αλλα σκαλωσα σε μια μικρη λεπτομερια και ξενερωσα απιστευτα! Σε καπιο σημειο στο ταμπλο και σε ενα κουμπακι στο τιμονι ειδα το σημα των WINDOWS!!! Λες εκει που οδηγαω και γουστάρω και παω με 200 να δω ξαφνικά στο παρμπριζ το blue screen of death?

Η τεχνολογία φτάνει πολλες φορες σε σημεια γελιότητας!
Έχετε δει το καινούργιο κηνιτό που κάνει ΚΑΙ καφε? και είναι ξυριστική μηχανή και φυσαρμόνικα?
Συμφωνω απόλυτα μαζι σου Mikeius κι ασε τους κομπλεξικους εδω μεσα να λενε.

Τι νοημα έχει να είναι κάτι μικρότερο καλύτερο ομορφότερο και γρηγορότερο όταν για να κάνω όλλα αυτα για τα οποία το αγόρασα πρέπει να ασχοληθώ ενα ολόκληρο ωχταωρο για να το κάνω νa δουλεψει.

Πρόσφατα αγόρασα πικαπ και εχω τρελαθεί με την απλότητα και την ποιότητα ήχου του. Αυτο θες να πατας play και να παιζει πχ...
Πρόσφατα όμως αγόρασα και ένα touch screen κινιτό με την τελευταία τεχνολογία που κάνει τα παντα "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ". Για να γράψω όμως ένα μήνυμα θέλω τόσο κόπο που στο τέλος παίρνω τηλέφωνο και παλι ό άλλος δεν ακούει τις 2 απο τις 5 λέξεις που έχω πει και καταλήγω να αναπολώ το παλιό μου ericsson T39

Και έλεος ολοι έσεις με το Win vs Mac vs Linux war. Σε τελική ευθεία όλλα είναι για να βάψεις μπλε και να τα ρίξεις στην θάλασσα.

Είναι δυνατών να ψωφάμε τόσο για φανατισμό που το γήπεδο να μην μας φτάνει και να πρέπει να το πάμε και σε WIN vs Mac, Nokia vs SonyEricsson, Toyota vs Volkswagen, klp klp?

Γιατι κανεις δεν έχει διαφωνήσει για Nike vs Adidas? Ασπρο vs μαύρο ψωμί, καφε vs τσάι, μπιφτεκι vs σουτζουκακι?

Χαλαρωστε!!!! Στην τελική εταιρίες είναι και το προϊόν τους το κάνουν ανοτερο απο το προηγούμενο πρώτα για να πουλήσουν και μετα για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Εχω δυπίρηνο επεξργαστή, ram ατελειωτη και το netbook μου τρέχει καλύτερα απο το pc μου, τρέχα γύρευε.

Όπως και να το κάνουμε τα gadgets kai ta pc πάντα ήταν ένας ακόμα λόγος για να γκρινιάζουμε. Απο τότε που μπορώ να θυμη8ώ πάντα εκεβριζόμουν για δεν δουλεύει το μαραφέτι έτσι όπως έπρεπε να δουλεύει και απλά σπαταλούσα χρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις και χρήμα για το τίποτα.

Αν όλλα δούλευαν όπως στις διαφημήσεις θα είμασταν στον παράδεισο...

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger