Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Monday, October 25, 2010

R.I.P. WALKMAN!

Ύστερα από τη διακοπή παραγωγής δισκετών το Μάρτιο, η Sony ανακοίνωσε ότι δίνει τέλος και στην παραγωγή ακόμα μίας ξεπερασμένης τεχνολογίας, τα ιστορικά φορητά κασετόφωνα Walkman. 


Η πρώτη γενιά των Walkman, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1979 στην Ιαπωνία. Αν και τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του πουλήθηκαν μόνο 3.000 κομμάτια, αργότερα τα κασετόφωνα Walkman σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Η Sony, κατάφερε να πουλήσει 200 εκατομμύρια κομμάτια μέσα σε 30 χρόνια παραγωγής.

Κάπως ειρωνικό είναι το γεγονός της ένατης επετείου των iPod, η οποία ανακοινώθηκε μία μέρα πριν τη διακοπή παραγωγής των Walkman. Φυσικά, ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει πια αγοραστικό ενδιαφέρον για το Walkman δεν είναι το iPod, αλλά η έξαρση των CD player, την δεκαετία του ’90.
http://mashable.com/2010/10/24/sony-walkman-rip/
πηγη: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412107
Για κάποιον σαν κι εμένα που η συλλογή απο walkman ανταγωνιζόταν την συλλογή μου απο κασσέττες
αυτή η είδηση είναι πολύ λυπητερή!
Θυμάστε και τα καημένα AIWA που φοριόνταν πολύ κάποτε;....
Και όχι δέν τα θυμήθηκα τώρα! Πολύ συχνά ακούω τις παλιές κασέτες μου...(το είχα αυτό!!! το megabass γαμούσε!!!ΚΑΙ autoreverse ΚΑΙ ηχείο! - αυτες ηταν εποχες)





Κιαυτό το είχα! 
ΚΑΙ Αυτό το είχα!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ! (αλλα σε μαύρο)

και anyway:
γιατι με κούρασε το clopy paste...

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger