Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Thursday, December 11, 2008

Μαρτυρίες περαστικών για τη δολοφονία (VIDEO MEGA)

Αυτές τις μαρτυρίες τα κανάλια τις έχουν επιλεκτικά "ξεχάσει" ενώ εστιάζουν στα σπασμένα μαγαζιά και σιγά σιγά δεν δείχνουν τίποτα για το θέμα.
Προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή μας όσο πιο μακριά είναι δυνατών από την

δολοφονία - ΕΚΤΕΛΕΣΗ του μικρού Αλέξη,

τα προβοκάτσια και την τρομακτικά εγκληματική, και αισχρή συμπεριφορά των μπάτσων,

τους μπάτσους κουκουλοφόρους,

την ανυπαρξία και αντιδημοκρατική δράση του κράτους,

την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΙΑ του ντεμέκ πρωθυπουργού,

και κυριότερα όλα τα σκάνδαλα αυτής, αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης, βλέπε Βατοπέδι, ζαρτινιέρα, πράσινα παπούτσια, πυρκαγιές, χρηματιστήριο και τόσα μα τόσα άλλα από την ίδρυση αυτού του κράτους!


Αυτό γίνεται από πάντα!

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 8α ξυπνήσουμε ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και όχι ο καθένας ξεχωριστά? Πότε πια 8α σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα χωρίς κρίση και θα αρχίσουμε να αντιδρούμε σε ότι είναι ενάντια στο κοινό καλό αυτού του τόπου?

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ!!!!


Και όσοι μέχρι τώρα δεν έχουν καταλάβει γιατί έγιναν όλα αυτά και τα βάζουν με τα 'κωλόπαιδα' και τους κουκουλοφόρους που σπάνε βιτρίνες, είναι ακόμα ζώα και άξιοι της μοίρας τους....


Τόσον καιρό το κράτος (και όλα τα κράτη του κόσμου) κυρίως μέσω των ΜΜΕ μας υπνώτιζε για να μην βγάζουμε την οργή και αγανάκτηση που μας προκαλούσε το ίδιο Έτσι ξεχνιόμαστε και δεν αντιδρούμε και σιγά σιγά το παράλογο και φασιστικό μας φαίνεται νορμάλ και δημοκρατικό.


Ο κόσμος όμως τώρα ξύπνησε! Και αφού θυμήθηκε όλα τα προηγούμενα παράλογα και φασιστικά θέματα που τον πνίγανε και τον φίμωναν τόσα χρόνια το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αντιδράσει με το πιο άμεσο τρόπο.
Ο κόσμος όμως το κάνει ήσυχα και δημοκρατικά
σε αντίθεση με την κυβέρνηση!

Βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, απεργεί, επέχει.

Άλλοι είναι αυτοί που σπάνε τις βιτρίνες!
Αυτούς το κράτος τους έβαλε για να κατηγορήσει εμάς τον λαό και εμείς, σαν παιδάκι που το μαλώνει ο μπαμπάς του, να κλάψουμε και μετά να κάνουμε ότι μας λέει ο μπαμπάς για να είμαστε καλά παιδιά..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

1 comment:

Powered By Blogger