Powered By Blogger

SO FUNKY, MAKE YOU WANNA SLAP YO MAMA!

A BLOG ABOUT THE FUNKIEST RADIO SHOW IN GREECE, THE MUSIC THAT MOVES US, AND VARIOUS THOUGHTS, VIEWS AND INTERESTING STUMBLE UPONS OF DJ RADICAL

Thursday, December 10, 2009

Μέτρα για την καταπολέμηση της πειρατείας

Μέτρα για την καταπολέμηση της πειρατείας στο διαδίκτυο προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, λέγοντας σχετικά ότι η κυβέρνηση θεωρεί υποχρέωσή της "να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας". Ο υπουργός πολιτισμού κάλεσε δισκογραφικές εταιρείες, εκδότες και κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να συνεργαστούν με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας για την διαμόρφωση της σχετικής νομοθεσίας, και παράλληλα να φροντίσουν για την νόμιμη διάθεση των έργων τους μέσω διαδικτύου.


ΑΜΑΝ! Ποτε θα σταματήσουν να παίζουν με την νοημοσύνη μας?
Αυτά είναι τα μέτρα που θα βγάλουν την χώρα απο τνη ντεμεκ οικονομική κρίση?
Αντι δηλαδη να ασχολουνται με τα σοβαρα θέματα τους συνκήνησαν οι καλλιτέχνες, τελικά έχουμε πολύ ευαίσ8ητη κηβέρνηση.

Παντως να υπενθυμήσω για άλλη μια φορά οτι αγοράζοντας αδεια cd, dvd, κασσετες, δισκετες, mini disc (και ίσως και στις κάρτες μνήμης ) κλπ κλπ κλπ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και πνευματικά δικαιόματα!!!!

Στις αποδήξεις απο το πλαίσιο το γράφει ξεκάθαρα!

Τί άλλο δηλαδή?

Εγώ πάντος τελευταία αγοράζω μονο βυνίλια (cd εχω να παρω χρόνια), και σχεδόν πάντα μεταχειρισμένα αφου καλή μουσική δεν υπάρχει πλέον, και τα παλιά τα βρήσκεις μόνο μεταχειρισμένα
και απορώ στο μεταχειρησμένο και συλεκτικό βυνίλιο η και cd οταν το αγοράζεις ξανα πληρώνεις ΞΑΝΑ πνευματικά δικαιόματα?
Γιατί αν είναι έτσι (που έτσι ειναι τελικά) μόνο απο την αγορά μεταχειρισμένου τα έχουνε βγάλει τα πολύτιμα (my prrrecious) δικαιώματα τους διπλά και τριπλά!!! Οποτε τι γκρινιάζουν?

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger